top of page

Litt om meg og min historie

Det føltes som slutten, det ble starten

Nei, nei nei, jeg vil ikke!! Et kaos av tanker og følelser. Et svart hull, tomt, mørkt og skremmende. Veggen var hard. Ingenting fungerte, kroppen ville ikke lystre, tankene var mange, men umulig å samle. Men sakte var det én tanke skilte seg ut: Du kan skrive dem ned. Alle tankene. 

 

Skriving var den smarteste tanken jeg hadde tenkt på denne tiden, og skrivingen ble virkelig forløsende. Hver dag skrev jeg ned tanker og følelser. I starten skrev og tømte jeg ut all sorg og vrede, det var ikke rom for så mye mer. Men jeg kjente etter hvert at det gjorde godt å få det ut og sakte kunne jeg begynne å sortere og reflektere rundt alle tankene og følelsene. Jeg skiftet litt og litt fokus fra bare negative følelser, til å kunne skimte lys og takknemlighet der framme. 

 

Jeg kjøpte meg en ny og fin notatbok, en fargerik og god penn. Jeg tente lys, drakk kaffe og gjorde det skrivingen til en god og viktig stund for meg selv. Å sitte å skrive ned 15-20 minutter hver dag dag ga meg klarhet og en ny forståelse. Jeg lærte utrolig mye om meg selv, jeg ble vel egentlig kjent med meg selv på nytt. 

Skriving ble terapien jeg trengte. Jeg følte mestring over å klare å ta tak og endre mitt eget liv! Det var definitivt bedre enn å vente på at det skulle gå over. Og det var bedre enn å gå til psykolog, som jeg også gjorde på denne tiden. Det var bare det at ordene ikke ville ut gjennom munnen på samme måte som på papiret. 

 

Å realisere drømmen

Jeg heter Unni Giljarhus, jeg elsker å skrive og har gjort det så lenge jeg kan huske. I 2018 ble jeg utbrent og dagbokskrivingen ble min vei ut av mørket og over i et mer bevisst og meningsfullt liv.

 

Jeg er utdannet barnevernspedagog, kulturarbeider og healer og har lang fartstid innen akuttarbeid, kommunikasjon, relasjonsarbeid, veiledning. I tillegg har jeg jobbet mye med å utvikle mine healingevner, min intuisjon og mitt klarsyn de siste årene. 

 

Jeg startet foretaket Skrivdegfri i 2021. Jeg ble 50% ufør etter at jeg ble utbrent, men det har ikke stanset meg fra å realisere mine drømmer. Jeg sa opp min faste deltidsstilling, og fra januar 2024 har jeg satset fullt på min egen bedrift og jeg følte det ble mer riktig å gi bedriften mitt et nytt navn med alle mine nye satsinger i tillegg til mitt hjertebarn skriving.

Jeg har gått en lang vei innen emosjonell healing, spirituell utvikling og personlig utvikling, der jeg har samlet mange verktøy jeg elsker å inspirere andre med.  Jeg elsker å inspirere andre til å finne og følge sin vei gjennom å finne inn til sin egen kraft!

Håper du vil følge meg videre på sjelsveien!

 

IMG_7638.JPG
bottom of page